На семінарі в Автодорожньому коледжі Університету фінські та естонські фахівці навчали українських викладачів

Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки
учасники семінару

Нещодавно Львівський автомобільно-дорожній коледж Національного університету «Львівська політехніка» спільно зі спеціалістами компанії Prodiags зібрав викладачів спеціальності автомобільного транспорту з багатьох куточків України на науково-практичний семінар «Використання віртуального навчального середовища програми Prodiags при проведенні діагностики бензинових двигунів».

Під час семінару Virgo Titsu (Фінляндія), член правління Prodiags, поділився досвідом використання віртуального середовища програми Prodiags для навчання студентів закладів вищої освіти. Також Virgo Titsu разом з естонськими колегами провів практичні зайняття для вдосконалення навичок діагностування бензинових двигунів, роботи з автомобільним осцилоскопом і детального знайомства з протоколами OBD, EOBD, OEM.

Окремою ланкою практичних занять було ознайомлення зі структурою віртуального середовища та основами його адміністрування під керівництвом естонського провідного спеціаліста.

У ході семінару українські викладачі проявили достатній рівень знання англійської мови професійного спрямування, що дало змогу в повному обсязі перейняти досвід у представників компанії Prodiags.

учасники семінару Під час семінару Virgo Titsu (Фінляндія) учасники семінару лабораторія на зустрічі з Virgo Titsu (Фінляндія)