Університетська група ФІ-21 кафедри прикладної математики – це більше, ніж колектив студентів!

Кафедра прикладної математики Львівської політехніки
Група ФІ-21

На кафедрі прикладної математики Інституту прикладної математики та фундаментальних наук Львівської політехніки навчаються студенти за напрямом «Фінансовий інжиніринг», зокрема в групі ФІ-21 з дуже непростого року вступу – 2022-го. Це більше, ніж просто колектив студентів, які разом відвідують лекції, практичні й лабораторні заняття, – це своєрідне маленьке співтовариство із власною динамікою, традиціями і внутрішніми жартами.

У групі зазвичай зібрані студенти з різних куточків країни, кожен з яких приносить свої унікальні погляди і досвід. Це створює багату й різноманітну атмосферу, сприяє обміну ідеями та культурному збагаченню.

В процесі навчання студенти часто працюють над спільними проєктами, що розвиває навички командної роботи й відповідальності. Це також чудовий спосіб краще пізнати одногрупників і знайти нових друзів. У важкі моменти навчання одногрупники часто стають один для одного джерелом підтримки. Спільна підготовка до іспитів, обмін конспектами чи просто моральна підтримка – усе це допомагає долати труднощі навчального процесу.

Університетська група ФІ-21 – це соціальна структура, де формується особистість, розвиваються соціальні навички й налагоджуються довготривалі стосунки. Ось такими є студенти з ФІ-21, куратором яких є к.т.н., Андрій Ліснічук, а гарантом навчальної програми – к.е.н., доцентка Олена Гайдучок!

Група ФІ-21 Група ФІ-21 Група ФІ-21 Група ФІ-21