Університет – територія майбутнього: в Львівській політехніці відбувся Всеукраїнський Форум з лідерства iLead

Катерина Дзюбіна, кафедра ЗМД Львівської політехніки
Всеукраїнський Форум з лідерства iLead

У травні 2016 року у Львівській політехніці відбувся Всеукраїнський Форум з лідерства iLead. Співорганізаторами Форуму стали Громадська організація «JCI Youth» та Інститут економіки і менеджменту за сприяння кафедри менеджменту організацій.

Упродовжі двох днів своїм досвідом ділились успішні підприємці, представники громадських організацій, бізнес-тренери, викладачі, науковці, блогери, аспіранти та студенти. Різноманітні майстер класи було присвячено розвитку лідерських навичок, ораторського мистецтва, командної роботи тощо.

Як шукати свій Ікігаї, розповіла директор з управління персоналом ПАТ «Кредобанк» Олена Скиба. Цікаву доповідь, присвячену удосконаленню технік ораторського мистецтва, представив керівник Школи розвитку SPE Роман Кушнір. Секретами успішних продажів та ефективної командної роботи поділились бізнес-тренери Людмила Калабуха та Олег Шаргородский. Неординарний підхід до боротьби із власними лінощами сформував відомий блогер Сергій Новіков. Свої доповіді також представили співзасновниця HR-кав’ярні Анна Зайцева, засновник стартапу «Альтернативна кава» Святослав Щур, сертифікований майстер-практик НЛП Юрій Шивала та бізнес-тренер Центру управління персоналом Олена Нагірна.

У неформальній обстановці учасники активно обговорювали, як впливати на створення простору свободи, нових ідей та організовувати network-вечірки; як наважитись на дауншифтинг, оптимізувати квадрант грошового потоку та працювати з кліповим мисленням; як визначити свою домінуючу реальність; як перетворити «ні» на «так» у бізнесі й у житті та як працювати із запереченнями; що таке когнітивна гнучкість, нейролінгвістичне програмування та багато іншого.

Студенти і викладачі Інституту економіки і менеджменту висловлюють подяку президенту Громадської організації «JCI Youth» Оксані Миронько та завідувачу кафедри менеджменту організацій Олегу Карому за організацію цікавого та пізнавального заходу.


Фото автора

Всеукраїнський Форум з лідерства iLead Всеукраїнський Форум з лідерства iLead Всеукраїнський Форум з лідерства iLead Всеукраїнський Форум з лідерства iLead Всеукраїнський Форум з лідерства iLead Всеукраїнський Форум з лідерства iLead Всеукраїнський Форум з лідерства iLead Всеукраїнський Форум з лідерства iLead Всеукраїнський Форум з лідерства iLead Всеукраїнський Форум з лідерства iLead Всеукраїнський Форум з лідерства iLead Всеукраїнський Форум з лідерства iLead Всеукраїнський Форум з лідерства iLead Всеукраїнський Форум з лідерства iLead Всеукраїнський Форум з лідерства iLead Всеукраїнський Форум з лідерства iLead Всеукраїнський Форум з лідерства iLead Всеукраїнський Форум з лідерства iLead Всеукраїнський Форум з лідерства iLead