Університет став учасником проєкту Academic IQ «Ініціативи академічної доброчесності та якості освіти»

Кафедра педагогіки та інноваційної освіти Львівської політехніки
Заставка з фото учасників проєкту Academic IQ від Львівської політехніки

Національний університет «Львівська політехніка», отримавши високі конкурсні бали у відборі зі 154 закладів вищої освіти України, став учасником проєкту Academic IQ «Ініціативи академічної доброчесності та якості освіти». Проєкт започаткований Американськими Радами з міжнародної освіти у співпраці із Міністерством освіти і науки України, Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти та за підтримки Посольства США в Україні.

Діяльність проєкту Academic IQ спрямована на надання підтримки українським вишам щодо розвитку внутрішньої системи забезпечення якості освіти і формування культури академічної доброчесності. У рамках проєкту впродовж двох років передбачено навчання з метою подальшої імплементації кращих міжнародних практик в академічному середовищі ЗВО.

Делегованими представниками від Національного університету «Львівська політехніка» є Перший проректор Олег Матвійків, проректор з науково-педагогічної роботи Олег Давидчак, професор кафедри педагогіки та інноваційної освіти Наталія Мукан та заступник директора Центру забезпечення якості освіти Анна Гелеш.

Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі
Приєднані файли