Політехніки зможуть навчатися у США: Університет співпрацюватиме з Технічним коледжем Форсайт

Наталія Павлишин, тижневик «Аудиторія»
групове фото

Львівська політехніка співпрацюватиме у декількох напрямах із Технічним коледжем Форсайт Північної Кароліни (США). Угоду про це підписали у березні минулого року, а погоджувальна зустріч відбулася 22 лютого.

Координатор міжнародної співпраці коледжу, керівник департаменту технології дизайну, голова програми цифрових ефектів та анімації Герберт Барнс і керівник школи архітектурного дизайну Тодд Шоаф обговорили з ректором Національного університету «Львівська політехніка» професором Юрієм Бобалом, проректорами Наталією Чухрай та Романом Коржем і представниками кількох інститутів нашого університету напрями, в яких розвиватимуть співпрацю. Йшлося, зокрема, про можливість навчання та стажування наших студентів у цьому коледжі, викладання американських науковців у нашому університеті, спільні наукові розробки та дослідження.

Важливо й те, що зацікавленість двостороння. Тим більше, що Герберт Барнс уже понад рік співпрацює з Інститутом економіки і менеджменту і не раз виступав з лекціями перед студентами цього інституту. Зацікавилися американці й діяльністю Tech StartUp School та розглядатимуть можливості спільних проектів і стартапів.

погодження напрямків співпраці з Технічним коледжем Форсайт Північної Кароліни (США) погодження напрямків співпраці з Технічним коледжем Форсайт Північної Кароліни (США) погодження напрямків співпраці з Технічним коледжем Форсайт Північної Кароліни (США) погодження напрямків співпраці з Технічним коледжем Форсайт Північної Кароліни (США) погодження напрямків співпраці з Технічним коледжем Форсайт Північної Кароліни (США) погодження напрямків співпраці з Технічним коледжем Форсайт Північної Кароліни (США) погодження напрямків співпраці з Технічним коледжем Форсайт Північної Кароліни (США) погодження напрямків співпраці з Технічним коледжем Форсайт Північної Кароліни (США) погодження напрямків співпраці з Технічним коледжем Форсайт Північної Кароліни (США) погодження напрямків співпраці з Технічним коледжем Форсайт Північної Кароліни (США) погодження напрямків співпраці з Технічним коледжем Форсайт Північної Кароліни (США) погодження напрямків співпраці з Технічним коледжем Форсайт Північної Кароліни (США) погодження напрямків співпраці з Технічним коледжем Форсайт Північної Кароліни (США) погодження напрямків співпраці з Технічним коледжем Форсайт Північної Кароліни (США) погодження напрямків співпраці з Технічним коледжем Форсайт Північної Кароліни (США) погодження напрямків співпраці з Технічним коледжем Форсайт Північної Кароліни (США)