Університет – партнер Ініціативи «Громада – Україна: здоров’я, людський потенціал, соціально-економічні інновації»

Міжнародний центр професійного партнерства «Інтеграція»
«Громада – Україна»

Організатори – Міжнародна платформа «Mental Health: global challenges of the XXI century» та Management and Business Academy (UK, Great Britain), а також Національний університет «Львівська політехніка» та інші партнери запрошують до участі у Міжнародній громадсько-науковій Ініціативі «Громада – Україна: здоров’я, людський потенціал, соціально-економічні інновації», яка відбудеться 30 травня 2019 року в місті Києві.

Основні питання заходу

  • Державно-політичний вимір: Територіальна громада: як зробити реформи «для людей»? Як сформувати ефективну систему співпраці громади та держави? Як об’єднати людей для розбудови громади?
  • Медико-гуманітарний вимір: Як формувати в сучасних українських громадах «здоров’я-орієнтовану економіку» та «здоров’я-орієнтований соціум»? Які інновації та перспективи можливі у розбудові медико-соціальної інфраструктури сільських громад?
  • Соціально-економічний вимір: Територіальна громада та сучасна Україна: як розвивати людський потенціал для соціально-економічних інновацій? Як капіталізувати наявний людський потенціал громади? Як розвивати нові джерела доходів громади через використання рекреаційних ресурсів?
  • Міжнародний вимір: Територіальна громада України та глобальний контекст: як успішно осмислити та імплементувати провідний міжнародний досвід? Як змінять життя громади інноваційні системи «smart village» та «health village»?

Крайній термін подання анотацій на рецензування – 10 травня 2019 року.

Докладніше – в інформаційному повідомленні

Приєднані файли