Львівську політехніку обрано організатором Міжнародної конференції з бездротових мереж IEEE 2022 року

Кафедра інтелектуальної мехатроніки та роботики
Заставка Міжнародної конференції з бездротових мереж IEEE 2022 року

Керівництво Національного університету «Львівська політехніка» отримало листа від професора Джорджа Марковскі (Університет Вейн, США) про рішення дорадчої групи Інституту інженерів електриків та електроніків (ІЕЕЕ, США) щодо вибору Львівської політехніки організатором міжнародної конференції з бездротових мереж цієї світової мережі (IEEE International Conference on Intelligent Data Acquisition and Advanced Computing Systems – IDAACS SWS) у 2022 році.

Відповідальними від нашого університету призначено професора Михайла Климаша (кафедра телекомунікацій, Інститут телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки) та професора Ореста Івахіва (кафедра інтелектуальної мехатроніки та роботики, Інститут комп’ютерних технологій, автоматики та метрології).

Львівська політехніка має багаторічний досвід позитивної співпраці з ІЕЕЕ. Зокрема, у 2018 році вже було проведено конференцію з цієї проблематики (співголови – професор Іван Прудиус та професор Орест Івахів), а у 2003 році – Міжнародну конференція «Інтелектуальні системи збирання даних та розвинені обчислювальні системи: технології та програми» (the Second IEEE International Workshop on Intelligent Data Acquisition and Advanced Computing System: Technology and Applications – IDAACS’2003).

Львівське конференц-бюро міської ради задекларувало фінансову та інформаційну підтримку Міжнародної конференції з бездротових мереж IEEE 2022 року.