Університет імені Адама Міцкевича запрошує студенток та аспіранток взяти участь у семінарі з фізики

Центр міжнародної освіти Львівської політехніки
Фрагмент афіші заходу

Польський Університет імені Адама Міцкевича запрошує студенток та аспіранток у галузі фізики взяти участь у семінарі на тему «Магнетизм, взаємодія та складність: інноваційні ідеї щодо динаміки спінових хвиль та транспортних властивостей у низьковимірних матеріалах». Його тематика буде зосереджена на інноваційних ідеях у галузі спінтроніки, магноніки та матеріалознавства з особливим акцентом на 2D-матеріали, нанорозмірні намагнічені текстури, топологічні фази тощо.

Цей семінар – чудова можливість поділитися останніми результатами, обмінятися думками й обговорити нові та майбутні напрями, пов’язані зі спіновими хвилями та магнітними солітонами. Лекції читатимуть провідні світові експерти.

Семінар відбудеться у Бендлево, Польща, 23–29 липня 2023 року. Участь безкоштовна, всі витрати відшкодовує польська сторона.

Для участі у семінарі потрібно до 2 липня (включно) написати на електронну пошту Центру міжнародної освіти Львівської політехніки cie-info@lpnu.ua, зазначивши ім’я, прізвище, інститут, спеціальність та контактний номер телефону.