Українських студентів запрошують до участі у моделюванні Молодіжної Парламентської асамблеї НАТО

Організатори заходу
Заставка заходу

Мережа захисту національних інтересів «АНТС» за підтримки Центру документації та інформації НАТО у співпраці з провідними закладами вищої освіти та громадськими організаціями 3 грудня 2021 року організовує в місті Києві захід «Молодіжна модель Парламентської асамблеї НАТО».

Якщо ви студент/ка закладу вищої освіти України, володієте англійською мовою та хочете взяти участь у моделюванні молодіжної парламентської асамблеї НАТО, заповніть анкету до 26 вересня.

Під час участі в події ви дізнаєтесь, що таке Парламентська асамблея НАТО, який механізм роботи Альянсу та зможете побувати на справжньому саміті ПА НАТО і представити одну з країн-членів.

Докладніше – на сайті організаторів
 

«Реєструйтесь та ставайте делегатом «Моделі молодіжної Парламентської асамблеї НАТО», – закликає українських студентів Оксана Юринець – український політик, народний депутат Верховної ради України VIII скликання, громадська діячка, професорка кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності Львівської політехніки, голова української делегації в ПА НАТО у 2018–2019 роках.