Український культурний фонд презентував свої грантові програми на 2024 рік

Проєктний офіс Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

До уваги науковців Львівської політехніки!

Проєктний офіс Університету інформує, що 2 листопада Український культурний фонд презентував грантові програми на 2024 рік.

Презентація відбувалась у межах П’ятого міжнародного ярмарку грантів у сфері культури. Організатори заходу – Національне бюро програми ЄС «Креативна Європа» та УКФ. Учасники заходу мали змогу дізнатися про можливості грантової підтримки від українських інституцій, програм та ініціатив, а також від європейських та міжнародних програм, і взяти участь у низці заходів: воркшопах, панельних дискусіях і презентаціях.

Отож, Український культурний фонд запланував чотири грантові програми:

  • «Культура без бар’єрів»;
  • «Культурна спадщина»;
  • «Культура. Регіони»;
  • «Відновлення культурно-мистецької діяльності».

Крім того, у межах нового грантового сезону буде оголошено дві хвилі короткострокових грантів навесні й восени, а також стипендії для фізичних осіб. Детальну інформацію УКФ оприлюднить згодом на своєму веб-порталі. Оновлення інформації щодо вимог та бюджету очікують ближче до початку етапу подання заявок (залежно від програми, зазвичай це листопад-січень).

Нагадуємо, що Проєктний офіс Львівської політехніки надає безкоштовні консультації щодо подання заявок на конкурси та грантові пропозиції для всіх працівників Університету. Запрошуємо до співпраці!