Учнів 9–11 класів запрошують до участі у Зимовій школі «Інженерія ПЗ – ти зможеш все, просто спробуй»

Кафедра програмного забезпечення Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Кафедра програмного забезпечення Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій Національного університету «Львівська політехніка» запрошує учнів 9–11 класів до участі в Зимовій школі «Інженерія ПЗ – ти зможеш все, просто спробуй», яка відбуватиметься впродовж лютого 2023 року.

Слухачі школи зможуть відчути себе справжніми студентами, поспілкуватися з викладачами кафедри, дізнатися про спеціальність «Інженерія програмного забезпечення» та попрактикуватися у створенні власних програмних продуктів.

На учасників чекають практичні заняття та майстер-класи з «Основ програмування», «Алгоритмів та структур даних», «Основ Інтернету речей», «Створення анімації», «Web програмування».

Умови участі: без організаційного внеску, потрібні попередня реєстрація, бажання дізнатися багато корисної та цікавої інформації.

Навчання відбуватиметься кожної середи і суботи лютого 2023 року з 14:00 до 17:00 за адресою: м. Львів, вул. Ст. Бандери, 28а, V корпус Національного університету «Львівська політехніка», кафедра програмного забезпечення. Початок занять – 1 лютого, 14:00, аудиторія 809.

Реєстрація – через форму або телеграм-групу.