Учні великомостівської школи та слухачі обласної МАН взяли участь у Весняній школі «Сучасні технології у фізиці»

Кафедра прикладної фізики і наноматеріалознавства
Фото з весняної школи

11 квітня 2023 року відбувся другий захід у рамках Весняної школи «Сучасні технології у фізиці», організованої кафедрою прикладної фізики і наноматеріалознавства Львівської політехніки. Центральною подією стала екскурсія в Науково-навчальний центр інноваційних технологій та наноінженерії при кафедрі ПФН. Метою зустрічі було ознайомити потенційних вступників на спеціальність 105 «Прикладна фізика та наноматеріали» з особливостями навчального процесу та освітньої програми, а також можливостями виконання наукових досліджень студентами старших курсів.

Учасники зустрічі мали можливість оглянути роботу унікальних установок та приладів, принципи роботи яких пояснювали досвідчені викладачі та науковці – професор Анатолій Андрущак, доцент Богдан Венгрин, доцентки Оксана Балабан, Ганна Лаба та Дарія Матулка, старші викладачі закладу вищої освіти Андрій Данилов та Андрій Ратич, асистент Андрій Бендак, провідний інженер Ігор Сенько.

Подія викликала велике зацікавлення гостей, адже дала змогу намітити подальші напрями співпраці.

Колектив кафедри прикладної фізики і наноматеріалознавства вдячний відділу освіти, культури та туризму Великомостівської міської ради, директорці Великомостівського опорного закладу загальної середньої освіти I–III ступенів Ірині Пагутяк, вчителям фізики Ользі Пасічній та Юрію Кірику – за організацію поїздки школярів, а також керівниці відділення фізики та астрономії Львівської обласної Малої академії наук Тетяні Попель – за допомогу в організації зустрічі.

Запрошуємо учасників заходу вступати на спеціальність 105 «Прикладна фізика та наноматеріали» у Львівську політехніку! За докладною інформацією звертатися за телефоном (098) 026-90-82 чи на електронну пошту pfn.dept@lpnu.ua.

Фото з весняної школи Фото з весняної школи Фото з весняної школи Фото з весняної школи Фото з весняної школи Фото з весняної школи Фото з весняної школи Фото з весняної школи Фото з весняної школи Фото з весняної школи Фото з весняної школи Фото з весняної школи Фото з весняної школи Фото з весняної школи Фото з весняної школи Фото з весняної школи Фото з весняної школи Фото з весняної школи Фото з весняної школи