Учні ліцею № 93 міста Львова відвідали лабораторію перспективних технологій ІХХТ

Кафедра технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології
Фото з відвідин лабораторії

У рамках проведення профорієнтаційних заходів для учнів 10-В класу ліцею № 93 міста Львова за участю вчителя природничих наук, засновника Першої молодіжної лабораторії ST Lab Миколи Лехновського і доцентів кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Львівської політехніки Андрія Милянича та Семена Хом’яка було організовано ознайомчу екскурсію для майбутніх абітурієнтів на теренах Центру колективного користування науковим обладнанням «Лабораторія перспективних технологій створення та фізико-хімічного аналізу нових речовин і функціональних матеріалів» Інституту хімії та хімічних технологій.

Під час візиту присутніх ознайомили з низкою досліджень, які потребують використання сучасних методів аналізу. Разом із Семеном Хом’яком учні долучилися до проведення аналізу харчових продуктів на наявність насичених та ненасичених жирів для оцінювання їхнього впливу на здоров’я.

Також майбутніх абітурієнтів ознайомили з освітніми можливостями кафедри ТБСФБ за спеціальностями 226 «Фармація, промислова фармація» та 162 «Біотехнології та біоінженерія», напрямами наукової роботи кафедри, можливостями міжнародної академічної мобільності й перспективами працевлаштування.

Фото з відвідин лабораторії Фото з відвідин лабораторії Фото з відвідин лабораторії Фото з відвідин лабораторії Фото з відвідин лабораторії Фото з відвідин лабораторії Фото з відвідин лабораторії Фото з відвідин лабораторії