Учні Академічної гімназії при Університеті одержали нагороди за участь у всеукраїнському літературному конкурсі

За матеріалами сайту «Медіастар»
Фото з нагородження

У Залі літературної слави Львівської письменницької організації до Дня святого Миколая, було нагороджено переможців та учасників Всеукраїнського літературного конкурсу для учнівської молоді «У римах світлих оживає слово» – учнів Львівської академічної гімназії при Національному університеті «Львівська політехніка».

Голова журі конкурсу, засновниця проєкту, письменниця, старша викладачка кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки Наталія Калиновська вручила грамоту за плідну співпрацю педагогу-організатору Львівської академічної гімназії Наталії Петровській. Також грамотами відзначено членів журі конкурсу.

На урочистому зібранні відзначено Подяками меценатів конкурсу, зокрема доцента кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва. Саме завдяки їхній підтримці під час війни світ побачила колективна збірка з творами юних письменників «Голос війни. Літературний фронт», яку упорядкувала засновниця конкурсу Наталія Калиновська.

Серед присутніх були не лише члени журі, спонсори, письменники, педагоги, дипломанти й учасники конкурсу, а також їхні батьки, зокрема підполковник Академії Сухопутних сил імені Петра Сагайдачного, військовослужбовець ЗСУ, поет Володимир Тимчук, який відзначив важливість проведення такого конкурсу не лише з погляду відкриття талантів, але й як елемента патріотичного виховання молоді та її становлення як громадян оновленого суспільства. Доцент Львівської політехніки, кандидат економічних наук Віктор Голомовзий відзначив цей конкурс не лише як літературний фронт, а й як ідеологічний, бо боротьба за цінності і формування світогляду майбутніх поколінь відбувається саме на таких проєктах.

Докладніше – на сайті «Медіастар».