Учні 11-го класу Стрийського ліцею імені Тараса Бобанича ознайомилися з компонентами ОПП «Електроніка»

Кафедра електронної інженерії Львівської політехніки
Фото із зустрічі з учнями

13 березня 2023 року в рамках профорієнтаційної роботи відбулася зустріч учнів 11-го класу Стрийського ліцею імені Героя України Тараса Бобанича та вчительки фізики Уляни Городецької з представниками навчально-педагогічного складу кафедри електронної інженерії Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки Львівської політехніки. Викладачі кафедри провели для учнів та вчителя ознайомчо-пізнавальну екскурсію по оновлених лабораторіях, продемонстрували роботу нового сучасного обладнання й розповіли про базові принципи роботи наявного технологічного та вимірювального обладнання.

Учні з цікавістю слухали інформацію про переваги навчання в Національному університеті «Львівська політехніка», особливості підготовки здобувачів освітньо-професійної програми «Електроніка», організацію навчального процесу, можливості працевлаштування випускників кафедри. А також дізналися багато цікавого про студентське життя та дозвілля в Університеті.

Фото із зустрічі з учнями Фото із зустрічі з учнями Фото із зустрічі з учнями Фото із зустрічі з учнями Фото із зустрічі з учнями Фото із зустрічі з учнями