Учасниця Програми Leopolis For Future: у світі є дуже багато хороших людей, які роблять великі речі

Вікторія Безуханич, студентка кафедри МО Львівської політехніки
Учасники Програми Leopolis For Future

Програма Leopolis For Future орієнтована на талановитих студентів зі Львова. В 2014 році участь могли взяти студенти Національних університетів імені Івана Франка та «Львівської політехніки», а в 2015 до них долучились і студенти Академії Мистецтв.

Я була учасницею 2015 року й отримала своє місячне професійне стажування в компанії Etos S.A. (бренд одягу Diverse) в експортному відділі. До того як учасники розпочали стажування у своїх фірмах (Варшава, Гданськ, Краків тощо), нас всіх було запрошено на Європейський фінансовий конгрес (European Financial Congress) в Сопот. Там ми провели декілька дуже інформативних днів і могли відвідувати всі лекції. Напевно, усвідомлення всіх можливостей, важливих знайомств та отримання максимуму корисної інформації прийшло до нас вже на самому заході.

Стажування в компанії Etos S.A. тривало місяць, і впродовж нього я відчула, наскільки близькими по духу для нас є поляки. Вони стежать за нашими новинами і щиро співпереживають. У більшості є коріння в Україні, вони поважають українців і їхній вибір.

У відділі експорту я виконувала вже знайому мені роботу, бо маю досвід роботи в організації збуту, але з боку дистриб’ютора, а не виробника. Директори компанії охоче спілкувались зі мною і відповідали на всі питання, що мене цікавили. Більше того, вони запропонували попрацювати у всіх відділах для того, щоб отримати більше інформації. Атмосфера була дуже приємною, досвід – корисним, а спогади дуже теплі! Я вже не кажу про цілу валізу подарунків від компанії та організований колегами прощальний вечір перед моїм від’їздом.

Програма Leopolis For Future Вікторія Безуханич