Учасники проєкту, який реалізують за підтримки Львівської політехніки, відвідали ІТ-компанію ELEKS

Олександра Ливицька, студентка третього курсу факультету журналістики ЛНУ ім. І. Франка
Фото з відвідин компанії

Кінець січня для старшокласників шкіл і студентів освітніх закладів Львівської області, які є учасниками проєкту Smart Space, видався плідним на зустрічі й нові знайомства.

30 січня вони мали нагоду відвідати міжнародну ІТ-компанію ELEKS – з українським корінням, понад 30-річною історією і високим рівнем експертизи, яка є надійним компаньйоном багатьох світових корпорацій. Під час екскурсії офісом школярам і студентам вдалося зануритись у робочу атмосферу програмістів, дізнатися цікаві факти та легенди про компанію, познайомитися з її спеціалістами.

Один із фахівців компанії, експерт і менеджер з компетенції напряму Java Script (JS) Володимир Шевчук прочитав гостям лекцію – Deep dive to JS development. JS frameworks in use. Він поділився з ними своїм досвідом і знаннями, допоміг зрозуміти, що таке JS і що потрібно вивчати, щоб могти працювати в цьому напрямі. Зустріч була жвавою й цікавою. На думку школярів і студентів, вона потрібна, пізнавальна, профорієнтаційна.

Нагадаємо, що проєкт Smart Space створили і реалізують за підтримки Національного університету «Львівська політехніка», управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації, управлінь департаменту розвитку Львівської міської ради – освіти й молодіжної політики, громадських організацій «Майбутнє ІN.UA» та «Амбасадори освіти». Партнери проєкту – ІТ-компанії: Sigma Software, ELEKS Software, SoftServe.

Фото з відвідин компанії Фото з відвідин компанії Фото з відвідин компанії Фото з відвідин компанії Фото з відвідин компанії