Учасники проєкту, який підтримує Львівська політехніка, побували на тренінгу з пошуку ідей

Ірина Мартин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото з тренінгу

Найактивніші учасники проєктів Idea, Junior MBA, що діє в межах Інноваційного простору SMART SPACE, цього разу зустрілися з відомим стартапером, засновником StepShot та YouTube-каналу «Стартап-кухня» Олександром Ремінним.

Лектор також є власником гіганту у сфері автоматизації UiPath, головним менеджером маркетплейсу в UiPath і добре знає, коли варто створювати власний бізнес. Обізнаний із процесом залучення інвестицій та продажу компанії, спілкується з відомими українськими IT-підприємцями – вивчає їхній шлях, розвиток компанії, досягнення, амбіції, фейли, погляди й хобі.

Під час двогодинного тренінгу п. Ремінний занурив присутніх в атмосферу роздумів і пошуку нових ідей – розповів, де їх шукати та як правильно валідувати. Спираючись на власні інтереси й навички, учасники прописували запит до Chat GPT про допомогу в царині генерування ідей, а також практикували здобуті знання.

Олександр Ремінний поділив присутніх на п’ять команд, кожна з яких розробила власну ідею, розподілила ролі CEO, CMO, CTO та VPS. Згодом команди представили свої напрацювання та почули коментарі щодо їх доцільності, важливості й унікальності. Цей тренінг став ще одним кроком до кінцевої мети проєкту, коли учасники вже можуть представити власну ідею, виграти грошову винагороду та скористатися менторським супроводом для її втілення!

Нагадуємо, що цей проєкт, засновницею і керівницею якого є доцентка кафедри управління проєктами ІАДУ Львівської політехніки Ірина Андрушків, діє за підтримки Львівської політехніки, Управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації, Управління освіти Департаменту розвитку Львівської міської ради, Управління молодіжної політики Департаменту розвитку Львівської міської ради, Громадської організації «МАЙБУТНЄ ІN. UA», Громадської організації «Амбасадори освіти».

Партнери проєкту: ІТ-компанія Sigma Software, ІТ-компанія ELEKS Software, IT-компанія SoftServe.

Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу