Учасники проєкту Childify програми CIG R&D LAB у Львівській політехніці працюють над застосунком для дітей

Програма CIG R&D LAB у Львівській політехніці
Учасники стартап-проєкту Childify

Учасники стартап-проєкту Childify, студенти Національного університету «Львівська політехніка», придумали, як зацікавити дітей нудними хатніми справами, щоб вони самі хотіли прибрати у кімнаті, винести сміття чи допомогти з вечерею. Ідея такого застосунку з’явилася під час хакатону, але роботу над ним вирішили продовжити, адже проблема актуальна в усі часи.

Як це працює?

  1. Батьки з дитиною разом обирають подарунок.
  2. Дитина виконує хатні обов’язки.
  3. Батьки перевіряють та фіксують виконання у додатку.
  4. Дитина накопичує за це бали.
  5. Отримує подарунок за виконану роботу.

Команда Childify пережила різні часи й на власному досвіді побачила, що зазвичай зміни – на краще.

– Під час роботи над проєктом склад команди змінювався. Через те, що це займає багато часу, пішов один з учасників, і нас стало троє. Ми хотіли продовжувати в такому складі, але з часом зрозуміли, що це важко і подекуди – неможливо. Тому колективно прийняли рішення про залучення учасників у команду. Зараз нас п’ятеро і ми зовсім не шкодуємо про прийняте рішення, тому що працювати стало значно легше. Ця ситуація допомогла нам побачити, чого не вистачає і працювати, не тільки над проєктом, але і над командним духом, адже якщо не має злагодженої командної роботи, то неможливо втілити якусь ідею, – ділиться історією Анастасія.

Команда справді прагне вийти на ринок і в жодному разі не залишати проєкт на рівні ідеї чи прототипу. Для цього працюють не тільки над самим застосунком, а й над командною взаємодією.

Учасники стартап-проєкту Childify