Учасники проєкту AFID взяли участь у воркшопі «Спільні курси: шляхи розробки та імплементації»

Кафедра менеджменту і міжнародного підприємництва
Учасники проєкту AFID взяли участь у воркшопі «Спільні курси: шляхи розробки та імплементації»

28 серпня викладачі університетів-учасників проєкту AFID взяли участь у воркшопі «Спільні курси: шляхи розробки та імплементації». Метою даного воркшопу було ознайомити учасників із можливими шляхами розробки та проведення спільних курсів. Тренером воркшому була Карін Кнутссон, керівник групи підтримки проєктів в KTH Royal Institute of Technology, відділу міжнародних відносин.

Протягом воркшопу учасники ознайомились із кращими практиками та інструментами розроблення та проведення спільних курсів, особливостями та викликами, які можуть спіткати викладачів. Водночас, особливу увагу було приділено створенню спільних курсів, які б були максимально корисними та зручними для студентів. Під час воркшопу учасники обмінялись ідеями щодо можливого партнерства для розробки та проведення пілотних спільних курсів в рамках проєкту AFID.

Учасники проєкту AFID взяли участь у воркшопі «Спільні курси: шляхи розробки та імплементації» Учасники проєкту AFID взяли участь у воркшопі «Спільні курси: шляхи розробки та імплементації» Учасники проєкту AFID взяли участь у воркшопі «Спільні курси: шляхи розробки та імплементації»