Учасники мистецького проєкту, ініційованого студентом Львівської політехніки, зібрали кошти на 11 дронів для ЗСУ

За матеріалами сайту Львівської обласної військової адміністрації
Учасники вертепу

Вже другий рік поспіль креативна учнівсько-студентська творча команда Судововишнянського молодіжного вертепу на Яворівщині активно й успішно реалізує благодійні волонтерські проєкти. Цьогорічний вертеп став особливим проєктом для громади. Адже результат перевершив їх сподівання – колядникам вдалося зібрати понад 200 тисяч гривень, за які придбали 11 FPV-дронів для ЗСУ.

Ініціатор благодійного мистецького проєкту, студент Національного університету «Львівська політехніка» Олег Фольтович не стримує емоцій: «Ще кілька місяців тому купівля одинадцяти дронів була мрією, але вже з початку перших репетицій – метою. Ми старанно працювали, докладали максимальних зусиль, оскільки розуміли, що кожен внесок – це складова тяжкої боротьби за нас, за наше ж майбутнє. І ми зуміли, та закликаємо всіх: єднаймося задля перемоги!».

Як зазначив заступник голови Львівської ОВА Іван Собко, такі справи молоді тішать найбільше. Вони засвідчують, що є майбутнє у громади, у краю, в України. Учні та студенти згуртувалися, бо мали мрію – допомогти Збройним Силам України.

Учасники вертепу Учасники вертепу Учасники вертепу