У Золочівському та автомобільно-дорожньому коледжах Університету вшанували пам’ять Героїв Крут

Золочівський коледж, автомобільно-дорожній коледж Львівської політехніки
студенти

28 січня 2016 року у Львівському автомобільно-дорожньому коледжі Національного університету «Львівська політехніка» відбувся тематичний вечір «Пам’ятай про Крути».

У вечері взяв участь Тимур Баротов – колишній офіцер ВМС України, капітан ІІ рангу, боєць добровольчого батальйону «Айдар». Він продемонстрував свій документальний фільм про Крути, поділився спогадами про окупацію Криму російським агресором, свою участь в АТО. Офіцер продемонстрував зразки військової амуніції часів УНР.

Учасники вечора хвилиною вечора вшанували пам’ять невинно вбитих Героїв Крут і учасників АТО.

29 січня 2016 року студенти і викладачі Золочівського коледжу Львівської політехніки розпочали свій робочий день із вшанування пам’яті Героїв Крут хвилиною мовчання та Державним Гімном України. Викладач історії Андрій Анатолійович Козюра нагадав про події 1918 року, які залишились у пам’яті кожного українця.

Студенти групи РПЗ-2 підготували стенд «Пам’ятай про Крути» та провели круглий стіл на тему «Бій під Крутами: минуле та реальність». Під час заходу прозвучали вірші про Крути, студенти зачитали доповіді про подвиг українських юнаків, вплив тих подій на подальшу долю України та їхній зв’язок із сьогоденням.

На завершення заходу було продемонстровано фрагменти відеофільму «Крути. Молода кров».

вечір «Пам’ятай про Крути» вечір «Пам’ятай про Крути» вечір «Пам’ятай про Крути» вечір «Пам’ятай про Крути» вечір «Пам’ятай про Крути»