У Золочівському коледжі Львівської політехніки відбувся День знайомств для студентів-першокурсників

Золочівський коледж Львівської політехніки
У Золочівському коледжі відбувся День знайомств для першокурсників

У Золочівському коледжі Національного університету «Львівська політехніка» уже традиційно, вдев'ятнадцяте, відбувся «День знайомств» серед студентів-першокурсників. Метою цього захоплюючого та спортивно-розважального заходу є згрупування новачків навчального закладу.

Упродовж вересневої днини, у приємному спілкуванні в колі друзів відбувалися  інтелектуальні ігри, розважальні конкурси та спортивні змагання під відкритим небом. У командному заліку змагань перемогла дружба.

Викладачі коледжу сподіваються, що саме такий позитивний старт дасть студентам-першокурсникам наснаги до освоєння нових знань і творчого розвитку особистості.

У Золочівському коледжі відбувся День знайомств для першокурсників У Золочівському коледжі відбувся День знайомств для першокурсників У Золочівському коледжі відбувся День знайомств для першокурсників У Золочівському коледжі відбувся День знайомств для першокурсників У Золочівському коледжі відбувся День знайомств для першокурсників У Золочівському коледжі відбувся День знайомств для першокурсників У Золочівському коледжі відбувся День знайомств для першокурсників У Золочівському коледжі відбувся День знайомств для першокурсників