Студенти Золочівського коледжу Львівської політехніки познайомились із волонтером Корпусу Миру Карлою Фуентес

Золочівський політехнічний коледж Львівської політехніки
Карла Фуентес

28 вересня у стінах Золочівського коледжу Національного університету «Львівська політехніка» відбулося цікаве заняття-знайомство студентів коледжу із волонтером Корпусу Миру Карлою Фуентес, яка перебуває зі своєю місією в Україні впродовж шести місяців, три з яких – безпосередньо у місті Золочеві.

Незвичайна атмосфера англомовного середовища, природне, невимушене, живе спілкування з носієм мови подарувало учасникам незабутні враження та безцінний досвід. Студенти мали чудову нагоду не лише розповісти гості про особливості культури нашого народу та цікаві факти про Україну, але й (зігравши у гру «Myth or Reality») отримали можливість дізнатися про культурні особливості американського народу безпосередньо від представника цієї країни і порівняти їх із тими стереотипами, які були сформовані під впливом медіа ресурсів та суспільних поглядів.

Також молодих людей зацікавив і особистісний фактор: скільки цікавих і неочікуваних запитань щодо особистого життя та життєвого досвіду нашої гості було поставлено студентами! І, що найголовніше, все це відбувалося виключно англійською мовою за безпосередньої участі носія мови!

Відтепер щочетверга в коледжі буде діяти розмовний клуб із носієм мови і викладачами коледжу. Це чудова можливість зануритись у простір іноземної мови, практикувати свою англійську через обговорення цікавих і корисних тем, які обиратимуть волонтер та викладачі й анонсуватимуть заздалегідь.

зустріч з волонтером Корпусу Миру Карлою Фуентес зустріч з волонтером Корпусу Миру Карлою Фуентес зустріч з волонтером Корпусу Миру Карлою Фуентес