Очільник Tech StartUp School у Великій Британії презентує інноваційні інструменти стартап-школи Університету

Tech StartUp School Львівської політехніки
У Великій Британії презентують стартап-школу Університету

Назар Подольчак, керівник Tech StartUp School і завідувач кафедри адміністративного та фінансового менеджменту Львівської політехніки, перебуває у двотижневому турі у Великій Британії, щоб ознайомити з інноваційними інструментами стартап-школи Університету.

Під час презентації у Kingston University було представлено міжнародний маркетплейс Asolution Hub як можливість взаємодії інновацій та корпорацій. Анонсовано створення нової платформи для співпраці між студентами та молодими підприємцями у рамках проєкту Creative Spark.

Представник Львівської політехніки зустрівся також із керівником Kingston Business School, London, Ian Roberts і запропонував спільно сформувати міні-MBA-програми для українських та британських абітурієнтів. Ідея знайшла підтримку у керівництва Kingston Business School, було створено робочу групу для розробки програми.

Згодом Назар Подольчак разом з Alan Flowers, Kingston University, були суддями пітчингу проєктів студентів University College London. Під час зустрічі студентів з інвесторами львівський політехнік запропонував майбутнім стартаперам долучатися до платформи співпраці студентів та молодих підприємців, створення якої відбудеться в межах програми Creative Spark.

6 березня Назар Подольчак провів зустріч зі студентами, які виявили бажання стажуватися та розвивати проєкти у Tech StartUp School Львівської політехніки.

Після презентації реалізованого спільно з Державною інноваційно фінансово-кредитною установою маркет-плейсу Asolution Hub велика кількість студентів виявили бажання проходити стажування у Tech StartUp School, тому відбудеться конкурс серед тих, хто має бажання стажуватися у стартап-школі Львівської політехніки та спільно розвивати інноваційну екосистему.

У Великій Британії презентують стартап-школу Університету У Великій Британії презентують стартап-школу Університету У Великій Британії презентують стартап-школу Університету