У Центрі китайсько-української співпраці Університету розпочалися заняття з китайської мови

Центр китайсько-української співпраці Львівської політехніки
Фото із занять

Другий рік поспіль Центр китайсько-української співпраці Національного університету «Львівська політехніка» радо відкриває двері для усіх охочих вивчати китайську мову. Учні молодшої групи, а це наші вихованці, які в минулому році успішно опанували перший рівень китайської мови й не зупинилися на досягнутому, тепер впевнено штурмують другий – покращуючи свої базові знання з фонетики, лексики та граматики. Також цьогоріч вперше до навчального процесу долучилися й активні студенти Львівської політехніки. Вони ознайомилися з історією китайської мови, її особливостями та почали вивчення фонетичного курсу.

Приємним сюрпризом для усіх слухачів мовного курсу стало знайомство з гостем із Цзіліньського університету, Китай, Ван Чжунцзюньом, який розпочав навчання китайської мови у Центрі китайсько-української співпраці.

Побажаємо нашим вихованцям невичерпної наснаги, терпіння, наполегливості на обраній ними стежині й закінчимо словами Конфуція: «Щиро віруйте і любіть вчитися, бережіть до смерті свої переконання і вдосконалюйте свій шлях».

Фото із занять Фото із занять Фото із занять Фото із занять Фото із занять Фото із занять Фото із занять Фото із занять