У Центрі Італійсько-українського співробітництва Університету невдовзі запрацюють курси вивчення італійської мови

Центр Італійсько-українського співробітництва Львівської політехніки
прапори Італії та України

Директор Центру Італійсько-українського співробітництва «Леонардо да Вінчі» Національного університету «Львівська політехніка» Орест Василько взяв участь у «Посиленому курсі (онлайн) італійської мови)» при COINS (Consorzio per l’Internalizzazione e dello Sviluppo), Італія, та одержав диплом.

Цей диплом дасть можливість керівникові Центру проводити заняття з італійської мови (курс заплановано з вересня-жовтня 2020 року) для студентів та працівників Університету відповідно до підписаних угод – як з Консорціумом COINS, так і з іншими італійськими університетами. Зокрема, є угоди Поліарте (Aнкона) – з Інститутом архітектури та дизайну, Федеріко ІІ (Наполі) – з Інститутом інженерної механіки та транспорту , Салезінського університету при Ватикані – з кафедрою систем штучного інтелекту Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій. Знання італійської мови будуть потрібні студентам Львівської політехніки, працівникам Університету в рамках підписаних угод про обмін студентами, навчання в Італії відповідно до програм подвійних дипломів та інших міжнародних програм.

Інформацію про початок курсів італійської мови (набір у групи) буде розміщено на сайті Університету трохи згодом. Передбачено навчання на рівнях А1-А2, В1-В2, а якщо потрібно – то й С1-С2.

У жовтні заплановано візит керівника Консорціуму COINS для підписання угоди про співпрацю з Національним університетом «Львівська політехніка» у сфері обміну студентами, співпраці за програмою Visiting Professor тощо.

сертифікат