У Центрі інноваційних освітніх технологій Університету розроблено низку нових курсів для педагогів

Центр інноваційних освітніх технологій Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Приємно, що проведене влітку 2020 року Центром інноваційних освітніх технологій Національного університету «Львівська політехніка» дослідження та проведене Центром восени 2020 року на замовлення Департамент освіти і науки ЛОДА навчання вчителів закладів загальної середньої освіти області основам організації дистанційного та змішаного навчання стало підставою для подальшого руху вперед.

Кабінет Міністрів України за поданням Міністерства освіти і науки України минулого тижня вніс зміни до розподілу обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа» у 2021 році. Тепер для вчителів, які забезпечуватимуть реалізацію нового Державного стандарту базової середньої освіти та для педагогів початкової школи організують підвищення кваліфікації із організації інклюзивного навчання, використання цифрових технологій та технологій дистанційного навчання.

Для педагогів закладів освіти у Центрі інноваційних освітніх технологій Львівської політехніки кращими фахівцями у сфері цифрових технологій розроблено низку нових курсів та семінарів від 6 до 30 годин.

ЦІОТ підвищує кваліфікацію педагогів не лише Львівщини, а й інших регіонів України.

Завітайте на сайт Центру!