У Центрі безоплатної правової допомоги відбулась лекція працівниці Західного апеляційного господарського суду

Центр безоплатної правової допомоги Львівської політехніки
Фото з лекції

28 березня в Центрі безоплатної правової допомоги Національного університету «Львівська політехніка» відбулась лекція на тему «Предметна юрисдикція. Розмежування юрисдикції судів при захисті порушених прав та інтересів».

Спікеркою була Ольга Юрчук, помічниця судді Західного апеляційного господарського суду, асистентка кафедри медичного права факультету післядипломної освіти Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького.

У рамках лекції було розглянуто важливі аспекти щодо критеріїв розмежування судової юрисдикції. Особливу увагу приділено субʼєктному складу спірних правовідносин, предмету спору та характеру спірних матеріальних правовідносин у їх сукупності.

Лекторка чітко розкрила принципи та критерії, за якими визначають, який вид судочинства застосовувати у конкретних справах. Особливу увагу звернула на прямі вказівки закону щодо виду судочинства, у якому розглядають певну категорію справ.

Проведення таких лекцій є дуже важливими для професійного зростання працівників та покращення якості послуг, які надає Центр.

Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції