У Міжнародний центр «Інтеграція» Львівської політехніки завітали з візитом представники американських коледжів

Міжнародний центр «Інтеграція» Львівської політехніки
учасники зустрічі

16 травня 2019 року до Міжнародного центру професійного партнерства «Інтеграція» Національного університету «Львівська політехніка» з візитом завітали колеги із США: професор Marshall Botkin із Фредерик Ком’юніті Коледжу (штат Меріленд) і проректор з міжнародних відносин Оушен Коледжу (штат Нью-Джерсі) Hatem Akl.

Кафедра соціології та соціальної роботи Львівської політехніки та Центр «Інтеграція» тісно співпрацюють з американськими партнерами з Фредерик Ком’юніті Коледжу ще з 2007 року. Тепер за сприяння професора Боткіна відбулося знайомство з представником Оушен Коледжу та обговорення можливостей партнерської співпраці. Для проректора коледжу було цікаво почути про досвід політехніків у сфері соціальної інклюзії та інклюзивної освіти. Особливо актуальними стали питання реабілітації ветеранів та допомога їм в умовах вищої школи.

Нагадаємо, що Ветеранська служба у Львівській політехніці була створена цього року. Власне, саме колеги із Фредерик Ком’юніті Коледжу надихнули Університет на створення такої служби й охоче поділились досвідом щодо її діяльності.