У Територіальному управлінні Рахункової палати провели заняття з дисципліни «Бюджетна система» зі студентами групи ФБ-32

Кафедра фінансів Львівської політехніки
група студентів

Важливою складовою освітнього процесу в закладах вищої освіти є практична підготовка студентів. Тому кафедра фінансів Національного університету «Львівська політехніка» тісно співпрацює із підприємствами, страховими компаніями, банківськими та державними установами.

З метою належної підготовки фахівців у сфері державних фінансів студенти кафедри фінансів разом з викладачем, к.е.н., доцентом О.М. Піхоцькою завітали до Територіального управління рахункової палати.

Студенти мали змогу побачити й почути про особливості діяльності установи та ознайомитися з її основними завданнями і пріоритетами.

Начальник управління В.Ф. Піхоцький розповів про особливості діяльності Рахункової палати – органу оперативного управління бюджетним процесом, який здійснює контрольні заходи за надходженням та використанням коштів Державного бюджету України. Зазначено, що державний фінансовий контроль є вагомою функцією управління фінансовою системою, яка спрямована на упередження та запобігання фінансово-економічним порушенням у сфері використання бюджетних коштів.

У теруправлінні Рахункової палати У теруправлінні Рахункової палати У теруправлінні Рахункової палати У теруправлінні Рахункової палати