У Технологічному коледжі Львівської політехніки відбувся Тиждень економіки та підприємництва

Технологічний коледж Львівської політехніки
Тиждень економіки

З 12 березня до 16 березня 2018 року в Технологічному коледжі Національного університету «Львівська політехніка» проходив Тиждень економіки та підприємництва.

У рамках Тижня відбулися, зокрема, такі заходи.

12 березня – ділова гра «Багатство та бідність народів». Студенти коледжу разом із викладачами економічного відділення провели заняття з діловою грою на тему «Багатство і бідність народів». У змодельованій ситуації учасники відтворили економічний «успіх» чи «неуспіх» України, Польщі та Японії, із прочитаної лекції та переглянутого фільму дізнались про причини такої ситуації, а також запропонували свої «рецепти» багатства українців.

13 березня  – круглий стіл на тему: «Адаптація молоді на ринку праці» з роботодавцями Львівщини. В читальному залі коледжу відбулася зустріч студентів економічного відділення з роботодавцями за круглим столом. Цьогоріч на заході були представники ПФ «Укрпол», ТзОВ «Рітейл Україна», ТзОВ ТВК «Львівхолод», ТзОВ «Нова пошта», ТОВ «Епіцентр», ТОВ «РСП Шувар». Студенти отримали інформацію про наявність відкритих вакансій, можливості проходження практики та стажування, дізналися про кадрові потреби підприємств, поспілкуватись з HR-менеджерами та ознайомитися з критеріями відбору персоналу.

14 березня – участь у роботі І Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції «Якби я був міністром економіки, я би…».

15 березня – зустріч із представником Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області з нагоди Всесвітнього дня захисту прав споживачів.

16 березня – навчальна екскурсія на ТзОВ «Нова пошта». Студенти ІІ–ІІІ курсів з викладачами відвідали логістичну компанію «Нова пошта», де ознайомилися з процесом обробки і сортування вантажів на терміналі, а також отримали інформацію про галузь логістики та її основні тенденції.