У Технологічному коледжі Львівської політехніки відбувся День відкритих дверей для майбутніх абітурієнтів

Технологічний коледж Львівської політехніки
У Технологічному коледжі відбувся День відкритих дверей

22 жовтня 2016 року в Технологічному коледжі Національного університету «Львівська політехніка» відбувся День відкритих дверей.

Майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків запросили до актової зали коледжу. До присутніх звернувся директор навчального закладу, кандидат технічних наук, доцент І.В. Костюк, який розповів про історію коледжу, ознайомив присутніх із переліком спеціальностей, за якими здійснюють підготовку студентів, і дав відповіді на запитання присутніх.

Продовжили захід виступи учасників художньої самодіяльності, фотопрезентація заходів, які відбувалися в коледжі упродовж навчального року, і демонстрація колекції одягу «Мілітарі», створена студентами відділення мистецтв спеціальності «Дизайн» під керівництвом викладачів Г.Б. Джали та С.О. Зварич. Художній образ моделей доповнювали зачіски, виконані студентами спеціальності «Перукарське мистецтво та декоративна косметика» під керівництвом О.С. Струс та А.К. Миколаїв.

Далі присутні мали можливість докладніше ознайомитися з матеріально-технічною базою кожного відділення та отримати інформацію щодо спеціальностей, за якими готують фахівців у коледжі.

У Технологічному коледжі відбувся День відкритих дверей У Технологічному коледжі відбувся День відкритих дверей У Технологічному коледжі відбувся День відкритих дверей У Технологічному коледжі відбувся День відкритих дверей