У Технологічному коледжі Львівської політехніки відбувся черговий День відкритих дверей

Технологічний коледж Львівської політехніки
Технологічний коледж

3 лютого 2018 року в Технологічному коледжі Національного університету «Львівська політехніка» відбувся День відкритих дверей.

Майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків запросили до актової зали. До присутніх звернувся директор коледжу, кандидат технічних наук, доцент І.В. Костюк, який розповів про історію навчального закладу, а також ознайомив з переліком спеціальностей, за якими здійснюється підготовка студентів у коледжі, й дав відповіді на запитання присутніх.

З умовами вступу до Технологічного коледжу у 2018 році гостей заходу ознайомив заступник директора з навчальної роботи М.В. Підвальний. Т.Д. Мандзевич розповів про підготовчі курси, які діють у коледжі.

Продовжили захід студенти. У виконанні Андрія Рубанського, голови студентського самоврядування коледжу, прозвучала пісня «Вибір є». Колекцію одягу «Лялька-мотанка» представили студенти відділення мистецтв.

Далі присутні мали можливість докладніше ознайомитися з матеріально-технічною базою кожного відділення й отримати інформацію щодо спеціальностей, за якими Технологічний коледж Львівської політехніки здійснює підготовку фахівців.