У Технологічному коледжі Університету відбулася студентська конференція щодо розвитку безбар’єрного туризму

Технологічний коледж Львівської політехніки
учасники конференції

7 листопада 2019 року на базі Технологічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка» відбулася ІІ Обласна студентська науково-практична конференція «Детермінанти розвитку безбар’єрного туризму в контексті формування конструктивного соціального діалогу і партнерства в Україні та ЄС».

У конференції взяли участь провідні практики у сфері безбар’єрного туризму, зокрема Галина Семків – управління соціального захисту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради, Оксана Потимко – керівник Ресурсного центру освітніх інформаційних технологій для осіб з особливими потребами Львівської політехніки, Почесний Амбасадор Львова, Мар’яна Сеньків – асистент кафедри туризму Національного університету «Львівська політехніка». Гостями конференції були учні Навчально-реабілітаційного центру І-ІІ ступенів Святого Миколая, які продемонстрували свої творчі виступи.

Після урочистого відкриття робота конференції продовжилася на двох круглих столах, основними тематичними засадами яких були:

  • концепт безбар’єрного простору у міждисциплінарному вимірі;
  • законодавче забезпечення безбар’єрного туризму в Україні;
  • міждисциплінарність у професійній підготовці фахівців туристичної галузі в Україні та світі в умовах інтеграції та глобалізації;
  • безбар’єрний туризм як чинник економічного розвитку та соціального добробуту нашої держави.

Програма конференції була насиченою і багатою на цікаві доповіді, презентації та плідні наукові дискусії.