У Техніко-економічному коледжі Львівської політехніки відбулася IX студентська конференція «Світ навколо нас»

Автомобільно-дорожній коледж, Технологічний коледж
Герб Львівської політехніки

16 березня 2016 року відбулося обласне методичне об’єднання викладачів хімії, біології та екології вищих навчальних закладів І–ІІ рівнів акредитації у Львівській області, під час якого було проведено IX студентську науково-пошукову конференцію «Світ навколо нас».

Конференція проходила у Техніко-економічному коледжі Національного університету «Львівська політехніка».

У заході взяли участь студенти Автомобільно-дорожнього коледжу і Технологічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка», які підготували та презентували доповіді. Серед одинадцяти робіт, представлених на конференції, науково-дослідна робота «Подорож країною «Екологія харчування»» студентів групи ТОМ-21 Технологічного коледжу Ореста Радуха і Тараса Вдовяка здобула I місце (керівники: Н.В. Сташків, О.Р. Жарковська).

Радою директорів ВНЗ І–ІІ рівнів акредитації Львівщини були відзначені грамотами викладачі Львівського автомобільно-дорожнього коледжу В.І. Телюк та Р.Б. Сидоряк за активну участь в організації та проведені IX студентської науково-пошукової конференції «Світ навколо нас».

Також обласним методичним об’єднанням викладачів хімії, біології та екології ВНЗ І–ІІ рівнів акредитації Львівської області були відзначені грамотами студенти-учасники від автомобільно-дорожнього коледжу.

В рамках конференції також було проведено конкурс «Друге життя вторсировини», під час якого творча група Львівського автомобільно-дорожнього коледжу представила свої доробки і була відзначена грамотою за креативний підхід до виконання поставленого завдання. Студенти Технологічного коледжу також представили свої творчі роботи і вибороли ІІІ місце.