У Техніко-економічному коледжі Політехніки провели відбірковий етап конкурсу «Педагогічний ОСКАР – 2022»

Техніко-економічний фаховий коледж Львівської політехніки
Педагогічний ОСКАР

29 листопада 2021 року у Відокремленому структурному підрозділі «Техніко-економічний фаховий коледж Національного університету «Львівська політехніка» було проведено відбірковий етап конкурсу «Педагогічний ОСКАР – 2022», на якому всі охочі презентували свої методичні напрацювання.

На розгляд конкурсної комісії представлено методичні доробки у номінаціях «Інновації науково-методичного забезпечення освітньої діяльності та управління закладу фахової передвищої освіти» та «Інновації у створенні й упровадженні сучасних методик, форм, прийомів викладання, навчально-методичного забезпечення освітнього процесу».

Конкурсна комісія відібрала 3 найкращі роботи для участі у фінальному етапі конкурсу в Науково-методичному центрі вищої та фахової передвищої освіти:

  • Досвід закладу освіти у впровадженні онлайнових сервісів дистанційної платформи Google Workspace for Education (О.Б. Благута);
  • Освітній вебсайт викладача (В.І. Данилишин);
  • Інформаційна система ВСП «Техніко-економічний фаховий коледж Національний університет «Львівська політехніка» (С.М. Соколов).