У Технічному коледжі Університету відбулася Всеукраїнська конференція з проблем викладання математики у ЗВО

Технічний коледж Львівської політехніки
на конференції

27 лютого 2019 року в Технічному коледжі Національного університету «Львівська політехніка» відбулася XXI Міжвузівська науково-практична конференція «Методичні проблеми викладання математики у вищих навчальних закладах». Тема цьогорічної конференції – «Методологічні аспекти підготовки студентів закладів вищої освіти, що здійснюють підготовку молодшого спеціаліста, до ЗНО з математики».

У конференції взяли активну участь викладачі навчальних закладів Львова й області та коледжів Києва, Харкова, Запоріжжя, Херсона, Чернігова, Кам’янець-Подільського.

З вітальним словом до учасників конференції звернулася директор Технічного коледжу Г.О. Шемелюк.

Питання про те, що освоєння змісту загальноосвітньої програми з математики школярем та студентом коледжу має зовсім різні цілі і повинно формуватися диференційовано, розглянула доктор педагогічних наук, провідний науковий співробітник Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою І.М. Козловська.

З інтерактивними технологіями навчання та роботою Лабораторії інноваційних педагогічних технологій Львівської політехніки учасників конференції ознайомив кандидат педагогічних наук, старший науковий співробітник, доцент кафедри педагогіки та соціального управління Університету О.О. Стечкевич.

Збірник матеріалів конференції вийде у березні 2019 року і буде розміщений на сайтах Технічного коледжу та методичного об’єднання викладачів математики Львівської області.

на конференції