У Технічному фаховому коледжі Львівської політехніки відбувся День відкритих дверей

Технічний фаховий коледж Львівської політехніки
Фото із заходу

28 січня 2023 року у Технічному фаховому коледжі Національного університету «Львівська політехніка» відбувся День відкритих дверей. Незважаючи на відсутність електроенергії, захід пройшов у теплій та дружній атмосфері.

Вступним словом зустріч відкрила заступниця директора з навчальної роботи Тетяна Равчина, кандидат педагогічних наук, доцент, яка у своєму виступі ознайомила присутніх зі структурою Технічного коледжу та його діяльністю.

Також гості змогли переглянути відеопрезентації спеціальностей навчального закладу, які були підготовлені студентами коледжу.

Надалі зустріч перейшла у формат «питання-відповідь». У ході дискусії майбутні абітурієнти та їхні батьки отримали конструктивні відповіді на запитання стосовно вступної кампанії 2023 року, підготовчих курсів, особливостей освітнього процесу, перспектив та можливостей, які дає навчання у коледжі.

На завершення було проведено екскурсію по закладу. Всі присутні мали можливість ознайомитися з навчальними аудиторіями, лабораторіями та їхнім обладнанням.