У Tech StartUp School Львівської політехніки триває набір слухачів на курс «IT для дітей»

Tech StartUp School Львівської політехніки
набір слухачів на курс «IT для дітей»

Учасники курсу «IT для дітей» отримають інноваційні знання та навички щодо сучасного об’єктно-орієнтованого та подієво-керованого програмування, щоб упевнено почуватися на початку основного курсу навчання.

Дитячі курси ІТ охоплюють найрізноманітніші актуальні та перспективні напрями IT-сфери, які будуть цікаві як меншим дітям, так і підліткам. Вони дають змогу розвивати не лише технічні навички – програмування, створення мобільних застосунків, але й soft skills – дизайн-мислення, роботу в команді, створення власних проектів (стартапів) і не тільки.

Курси комп’ютерного програмування для дітей, які проводять досвідчені викладачі-практики з провідних компаній України, підходять як для початківців в освоєнні комп’ютерних наук, так і охочих розширити й поглибити свої знання.

Курс триватиме 3 місяці, заняття – двічі на тиждень, у понеділок і середу. Місце проведення – Tech StartUp School Національного університету «Львівська політехніка» (вул. Колесси, 2). Навчання розпочнеться у вересні 2018 року.

Щоб записатися на курс, необхідно пройти реєстрацію, заповнивши форму.