Вечір зі смаком музики: у Tech StartUp School Львівської політехніки молодь зібралася, щоб поспівати

Наталія Павлишин, тижневик «Аудиторія»
музиканти

Що може бути краще за музику, коли «за вікном майже весна», а точніше – морозяний вечір на початку березня, коли хочеться просто грітися разом із друзями. А уявіть собі понад сотню людей, які зібралися лише для того, щоб співати! Саме так зароджуються нові традиції, як-ось акустичний вечір від громадської організації «Територія ініціативної молоді» Tech StartUp School.

– Ми задумали цей вечір для тих, хто любить співати в тісному дружному колі й для тих, хто виконує кавери відомих композицій чи власні авторські пісні (таких було шестеро учасників) англійською чи українською мовами. А щоб вечір був насичений і співати могли всі, за побажаннями і рекомендаціями наших учасників сформували співаники, до яких увійшли хіти відомих гуртів, зокрема «Океан Ельзи», «Скрябін», – розповів президент ГО «Територія ініціативної молоді», випускник ІТРЕ Дмитро Донченко.

Сказати, що було круто – не сказати нічого. Рівень майстерності був височезний. Складалося враження, що перебуваєш на виступі професійних музикантів. Можна було й потішити своє «політехівське» самолюбство, бо більшість виконавців саме з нашого університету.

– Хочемо продовжувати ці акустичні вечори регулярно. Бачу, що молодь надзвичайно спрагла творчості. Нам навіть не вистачає часу, щоб зреалізувати все, що хотіли наші учасники, – вони мають безліч чудових ідей. Хоча ми спонукаємо всіх, хто має якісь творчі задуми, ставати координаторами і реалізаторами різних заходів. А ми – команда «Територія ініціативної молоді» – радо допоможемо їх втілити, – додав хлопець.

І ще, щоб ви розуміли масштаби і серйозність підготовки вечора, дівчата забезпечили всіх ще й смаколиками. Самотужки напекли сирники, капкейки та інші солодощі, щоб було не лише затишно, а й смачно.

акустичний вечір акустичний вечір акустичний вечір акустичний вечір акустичний вечір акустичний вечір