У Tech StartUp School Львівської політехніки стартував проєкт для молоді «Стартап Батяри 4.0»

За матеріалами сайту Львівської обласної військової адміністрації
Фото із заходу в Tech StartUp School

«Стартап Батяри 4.0» – навчальна програма та конкурс стартапів для творчої молоді, яка готова розкрити свій потенціал і можливості та втілити яскраву ідею в успішний стартап.

Проєкт реалізує Tech StartUp School Національного університету «Львівська політехніка» у співпраці з Комунальним закладом Львівської обласної ради «Центр науково-технічної творчості учнівської молоді» та Львівською обласною малою академією наук за підтримки департаменту освіти і науки Львівської обласної військової адміністрації.

19 вересня у Tech StartUp School, що діє на базі Львівської політехніки, відбувся урочистий старт проєкту. У події взяли участь директор департаменту освіти і науки ЛОВА Олег Паска, керівник стартап-школи Університету Назар Подольчак, директор Центру науково-технічної творчості учнівської молоді Святослав Опенько. До участі запросили переможців Стартап Батярів у 2023 році – Матвія Ємця та Владислава Рибака, тренерів проєкту і молодь із громад Львівщини.

Навчальна програма складатиметься з одного обов’язкового курсу «Креативне мислення та шлях до стартапу» та одного курсу на вибір учасника у кожному семестрі.

Курси на вибір:

  • біотехнології (перший семестр);
  • 3D-моделювання та 3D-принтери (перший, другий семестр – продовження);
  • управління дроном та його конструювання (перший семестр);
  • робототехніка та Minecraft (перший семестр);
  • штучний інтелект та вступ до IT (другий семестр);
  • ораторська майстерність і презентація (другий семестр);
  • космос та супутники (другий семестр).

Також для учасників проведуть два очні буткемпи – у листопаді та квітні у Tech StartUp School, а також конкурс проєктів «Стартап Батяри» у травні.

«Підтримка та розвиток школярів і студентів у втіленні їхніх ідей, проєктів – це мінімальний внесок, який ми можемо зробити задля нашого майбутнього. Курс «Стартап Батяри 4.0.» є синергією і кооперацією менторів та дітей, які спільно здобуватимуть нові знання й реалізовуватимуть ідеї. Завжди приємно стежити за розвитком проєктів після завершення навчання й отримувати повідомлення про нові успіхи та здобутки уже випускників програми», – наголосив Назар Подольчак.

Подія завершилася цікавими та пізнавальними заняттями для школярів, які провели тренери проєкту.

Зареєструватися для участі у проєкті можна до 29 вересня 2023 року.

Докладніше – на сайті Львівської обласної військової адміністрації.
 

Фото Центру комунікацій Львівської політехніки

Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School Фото із заходу в Tech StartUp School