У стартап-школі Львівської політехніки відбулися обговорення та дискусії в межах Lviv Startup Days

Tech StartUp School Львівської політехніки
У Tech StartUp School

Для тих, хто розпочав чи планує розпочати інноваційний бізнес, упродовж двох днів, 20–21 листопада у Tech StartUp School Національного університету «Львівська політехніка» відбувалися обговорення та дискусії в межах Lviv Startup Days.

Особливо цікавою для стартаперів була панельна дискусія та обговорення краудфандингової платформи міста – «Для чого Львову спільнокошт?». Модератор обговорення, заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко, зокрема, зазначив, що зараз у Львові є чудові можливості для реалізації ідей. Проте для цього особливо важливо, звідки брати кошти на стартапи, яким чином залучати компанії, як використовувати глобальний досвід.

– Ми знаємо, що у Львові є декілька класних команд, які вже працюють над успішними стартапами, втілюють їх, знайшли гроші для цього. Сьогодні з різних середовищ паралельно кілька команд напрацьовують моменти краудфандингу: хтось технічну, хтось логістичну, хтось організаційну складову. Для міста це важливо, щоб Львів міг чітко просуватися як місто стартапів і бути класною локацією для цього, – зазначив Андрій Москаленко.