У навчально-оздоровчому таборі «Політехнік-3» завершилась «Школа лідерства» для студентів

За матеріалами сайту Капеланство.info
«Школа лідерства»

У навчально-оздоровчому таборі «Політехнік-3» Національного університету «Львівська політехніка», що у с. Коблево Миколаївської області, добігла кінця «Школа лідерства» для молоді, яку проводив Центр Студентського Капеланства Львівської архиєпархії УГКЦ.

За ці дні студенти навчились правильно комунікувати, розв’язувати конфлікти, розставляти пріоритети, чітко планувати робочий час, а також вміло контролювати свої емоції в стресових ситуаціях. Остання лекція під проводом Марії Тракало навчила таборят правильно проходити співбесіду.

Справжнім видовищем, не лише для учасників Школи, а й для відпочивальників бази, стала гра «Хлопці проти дівчат», що сміливо випробовувала два фронти на командний дух і таки принесла перемогу дівчатам.

На свято Преображення Господнього новоспечені лідери молились Божественну Літургію в Одесі у катедральному храмі святого Апостола Андрія Первозванного. Опісля посмакували освяченими плодами та вирушили на прогулянку.

Щоденник Школи – на сторінці Центру Студентського Капеланства у соцмережі Фейсбук.

А вже 22 серпня 2017 року в навчально-оздоровчому таборі «Політехнік-3» розпочинається XII Міжнародний пленер Національного студентського союзу з питань студентського самоврядування, молодіжної науки та фізичного виховання студентської молоді.