У спорткомплексі Львівської політехніки відбувся XV Міжнародний турнір з баскетболу серед дівчат та юнаків

За матеріалами газети «Високий Замок»
баскетболісти

У спортивному залі кафедри фізичного виховання Національного університету «Львівська політехніка» завершився XV Міжнародний турнір з баскетболу серед дівчат та юнаків 2005–2006 р.н., присвячений пам’яті колишнього завідувача відділу спорту газети «Високий Замок» Ярослава Пастернака (1958 – 2004). Як і у всі попередні рази, він пройшов на високому організаційному і змагальному рівні.

Перемогу у змаганнях серед юнаків здобула команда львівської ОДЮСШ, другими були юні баскетболісти Підкарпатського воєводства Польщі, третіми – представники КДЮСШ № 1 «Волинь-Баскет». Серед дівчат головний приз дістався юним баскетболісткам з Івано-Франківської ОДЮСШ, другими були представники словацького БКМ «Бардейов», третіми – вихованки самбірської ДЮСШ.

Крім газети «Високий Замок», до організації та проведення цих змагань долучилися Львівська ОДЮСШ, Управління фізичної культури та спорту ЛОДА, Національний університет «Львівська політехніка», обласна федерація баскетболу, БСК «Львівська політехніка», фірми «Квадр», «Еру-Трейдінг», «Крамар ЛТД», «Фастпол», «Бобо» та багаторічний ініціатор та душа турніру, віце-президент обласної Федерації баскетболу Зеновій Курса.