У Сенсотеці відбувся тренінг програми Junior MBA, який реалізовує Львівська політехніка у співпраці з партнерами проєкту

Ірина Мартин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото з тренінгу

Учасники Інноваційного простору Smart Space, навчальної програми Junior MBA прослухали мотиваційний тренінг відомого стартапера, засновника StepShot і YouTube-каналу «Стартап-кухня» Олександра Ремінного. А засновниця Української студентської ліги, менеджерка із залучення партнерств Катерина Шевчук запропонувала учасникам цього тренінгу практичні вправи з курсу «Лідерство».

До заходу долучилася секретар Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій Наталя Піпа, яка розповіла про основні концептуальні засади і реформи в освіті й поділилася враженнями від спілкування з учасниками проєкту:

– Від молоді з вогниками в очах надихаюся. Такі зустрічі стимулюють мене працювати більше і також вчитися нового в різних сферах.

Серед партнерів проєкту – Олександра Мокій із корпоративного університету ELEKS University, викладачка ІТ СТЕП Університету; керівниця освітніх програм Sigma Software University, лекторка ІТ-компанії Sigma Software Ольга Осередчук; керівниця освітніх програм ІТ-компанії SoftServe Ольга Доліна.

Учасники тренінгу зосередилися на свої мріях і цілях, їхніх коротко- та довгострокових перспективах, розумінні доцільності стартапів і їхнього ринку, мотивації та її пошуків, реформах у царині освіти, а також взяли участь у грі на тему командотворення й лідерства.

Позаяк проєкт орієнтований на молодь 15–22 років, у ньому взяли участь старшокласники, зокрема фізико-математичного ліцею, кількох львівських шкіл, коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу.

– Це насолода – відвідувати заходи таких проєктів. Проєктів, для яких наш обласний конкурс молодіжних ініціатив став не просто інструментом, а відправною точкою для масштабування і запуску важливих системних програм, – резюмує керівник управління молоді та спорту ЛОВА Роман Хім’як.

Нагадаємо, що програма Junior MBA формує комплексне розуміння бізнесу як процесу і пронизана сучасними цінностями й досвідом людей, які досягли життєвого та професійного успіху. Проєкт реалізовують за підтримки Львівської політехніки (його засновниця й керівниця – доцентка кафедри управління проєктами Ірина Андрушків), управління молоді та спорту ЛОВА, управління освіти й управління молодіжної політики, департаменту розвитку Львівської міської ради, громадської організації «Майбутнє ІN.UA», ГО «Амбасадори освіти». Партнери проєкту: ІТ-компанії Sigma Software, ELEKS Software, SoftServe.

Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу