У новому рейтингу QS University Rankings Львівська політехніка – сьома серед українських вишів

За матеріалами сайту «Студвей»
Герб Львівської політехніки

14 червня 2016 року всесвітньо відома компанія «QSQuacquarelliSymonds», що займається аналітикою вищої освіти, оприлюднила третій розширений звіт щодо рейтингу оцінювання університетів QS у європейських країнах, що розвиваються, і країнах Центральної Азії (QS University Rankings: EECA 2016). Цей звіт розробляли як авторитетне джерело, що надає інформацію про діяльність найбільш прогресивних університетів цього регіону.

За рейтингом оцінювання університетів QS для європейських країн, що розвиваються, і країн Центральної Азії обрали 200 найкращих університетів, серед яких 14 українських. Це означає, що цього року Україна змогла розширити свою присутність п’ятьма новими університетами.

У трійці лідерів рейтингу QS серед українських вищих навчальних закладів – Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут» та Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна. Національний університет «Львівська політехніка» – на сьомому місці.

Повні результати – на сайті організаторів