У рамках «Тижня Відкритого Уряду» студенти Університету побували у департаменті освіти і науки ЛОВА

Департамент освіти і науки Львівської ОВА
Фото із зустрічі в ЛОВА

З 8 до 12 травня в Україні триває «Тиждень Відкритого Уряду». Його завдання – показати відкритість діяльності органів влади, ознайомити молодь з державотворчими процесами різних гілок влади.

Львівська обласна військова адміністрація долучилась до ініціативи. Упродовж трьох днів студенти трьох вищих навчальних закладів області мали змогу відвідати структурні підрозділи адміністрації, поспілкуватись з керівниками департаментів, а також з заступниками начальника ОВА, поставити свої запитання.

11 травня у рамках «Тижня Відкритого Уряду» в департамент освіти і науки Львівської обласної військової адміністрації завітали майбутні управлінці – студенти Інституту адміністрування, державного управління та професійного розвитку Національного університету «Львівська політехніка». З особливостями роботи департаменту та його працівниками гостей познайомив директор Олег Паска.

Після екскурсії студенти розповіли, що їм цікаво й корисно дізнатися, як працюють різні управління, й поставити запитання безпосередньо працівникам. Політехніки побачили на практиці, як, незважаючи на невелику кількість працівників, департаменту вдається реалізувати величезну кількість завдань та функцій, а робота виконується злагоджено завдяки спеціалістам із багаторічним досвідом.

Ось кілька відгуків студентів Університету:

  • «Надзвичайно гарне враження викликали працівники департаменту, однак хотілось би виділити працівників канцелярії та тих, хто опікуються дітками з інклюзією та організацією доступного навчання для них».
  • «Я вдячна за цю можливість, побачити, як працює ЛОВА із середини, це було пізнавально. Я захоплена людьми, які там працюють, адже купа справ, а то все робить лише 1–2 людини».
  • «Дуже інформативна екскурсія, яка дала нам зрозуміти важливість роботи департаменту. Працівники і директор показали нам, де і з чим вони працюють, що було дуже важливо бачити нам як майбутнім працівникам у сфері державної служби».

До нових зустрічей у стінах департаменту!

Фоторепортаж – на сторінці департаменту освіти і науки Львівської ОВА у соцмережі Фейсбук.