У рамках співпраці кафедри прикладної математики та компанії SoftServe розпочалась робота над ІТ-проєктами

Кафедра прикладної математики Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Нещодавно студенти другого курсу кафедри прикладної математики Інституту прикладної математики та фундаментальних наук Львівської політехніки разом із менторами компанії SoftServe розпочали командну роботу над ІТ-проєктами. В її ході вони отримають реальний досвід і знання, які зможуть використати під час розробки ІТ-продуктів.

«Насправді нам «пощастило» відчути на собі спочатку пандемію, а потім війну, але це нас не зламало, а, навпаки, зробило сильнішими. Тому зараз, як ніколи, нам варто спробувати нормалізувати своє життя, здобуваючи освіту, аби нашому майбутньому заздрив увесь світ», – каже Анна Кожель, студентка кафедри прикладної математики Львівської політехніки.

Студенти матимуть 2 місяці, аби створити якісний та конкурентоспроможний продукт, що несе користь суспільству й Україні. За цей час вони стануть справжньою командою й покращать свої soft skills і не тільки.

Командна робота відбувається у співпраці кафедри прикладної математики та компанії SoftServe у рамках програми дуальної освіти, що успішно реалізується на кафедрі.