У рамках проєкту Ukraine Global Faculty відбудеться лекція про створення переконливого цифрового контенту

Організатори заходу
Фрагмент афіші заходу

Для студентів, аспірантів та викладачів українських закладів вищої освіти триває проєкт Ukraine Global Faculty, в межах якого закордонні професори з провідних університетів, топексперти та підприємці читатимуть онлайн-лекції для української аудиторії.

23 грудня 2022 року в рамках проєкту відбудеться лекція «Створення переконливих «цифрових моментів». Спікер – Raymond A. Lutzky, американський професор, експерт із цифрових комунікацій з 20-річним досвідом роботи в найінноваційніших інституціях світу, віце-президент із партнерства з університетами в Academic Partnerships, провідної освітньо-технологічної компанії, що допомагає навчальним закладам розширити доступ студентів до високоякісної, доступної та сучасної освіти в онлайн-форматі.

Технології багатьма способами переконують нас у прийнятті тих чи інших рішень. У цій лекції студенти дізнаються про силу технологій, а також про набір інструментів для створення власного переконливого цифрового контенту.

Початок заходу о 19:00 за київським часом, тривалість – 90 хвилин. Мова лекції – англійська із синхронним перекладом на українську.

Щоб отримати безкоштовний доступ до онлайн-лекцій, потрібно зареєструватись на вебсторінці заходу.